domingo, 8 de octubre de 2017

DESCONFIA DE TOTHOM de S. J. Watson - Original i trama molt exigent resolts amb un alt nivell de competència - Valoració 8,5/10

Nº de páginas: 368 págs.

Editorial: PLAZA & JANES
Idioma: Català

Òpera prima de S. J. Watson amb entusiastes recomanacions de Dennis Lehane i (sobretot) de Lionel Shriver. Cal llegir-la.
Cada matí, durant vint anys, Christine desperta al costat d'un home que diu anomenar-se Ben i ser el seu marit. Li explica que ella pateix d'amnèsia a causa d'un accident. La novel·la transcorre durant els últims quinze dies en què Christine acumula sensacions i dades gràcies al diari que anota cada dia en rebre la trucada de el seu psiquiatre Nash. Descobreix episodis importants de la seva vida que Ben li oculta, com que és escriptora o té un fill, al·legant que és pel seu propi bé. El diari servirà a Christine per a la reconstrucció precària del seu passat fins a arribar a un inesperat i impactant final.
És un thriller psicològic molt ben travat en què el lector comparteix els dubtes i sospites de la protagonista en el procés, potser una mica repetitiu, de teixir el seu fil autobiogràfic. Enfocament original i trama molt exigent resolts amb un alt nivell de competència. Ara a llegir “Otra vida”, la segona novel·la de S. J. Watson.
¿Has leido el libro o te gustaria leerlo?. Haz tu comentario. Has llegit el llibre o t'agradaria llegir-lo ?. Fes el teu comentari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario