jueves, 3 de marzo de 2016

DEIXA EN PAU EL DIMONI (Dave Gurney 03) de John Verdon - Gurney reobre el cas Bon Pastor en una novel·la menys enigma i més negra - Valoració 8,5 sobre 10


Título original Let the Devil Sleep
Traductor Esther Roig i Anna Llisterri
Páginas 480
Idioma Catalán
Publicación 2012 (2012)
Editorial Proa 
Gurney assessora Kim, filla d'una antiga amiga periodista, en els detalls policials d'un documental sobre les vides actuals de famílies de les sis víctimes d'un assassí en sèrie, Bon Pastor, que va cometre els seus crims fa deu anys. L'emissió del primer treball de Kim en una canal de TV porqueria, desperta l'assassí que començarà a matar familiars clavant-los un punxó per gel.Dave Gurney vol revisar el cas i es troba amb l'oposició de l'agent de l'FBI que va estar al càrrec de la primera investigació. Recorre a l'ajuda de Jack Hardwick, encara en la policia, i de Max Clinter, un inspector que, a punt de detenir Bon Pastor fa deu anys, viu aïllat en un búnquer, traumatitzat pel seu fracàs i obsessionat per donar-li caça.Les típiques reticències de Madeleine, la seva incisiva dona, la relació del seu fill Kyle amb la jove periodista Kim, un exnòvio d'aquesta que l'assetja, les resistències de l'establiment policial a la intrusió de Gurney i la (ja típica) trampa final. La crítica social centrada en el nefast paper de la TV porqueria. Bona sense arribar a l'altura de "No et refiïs de Peter Pan" que, per a mi, és la millor. Un 8,5.
 
¿Has leido el libro o te gustaria leerlo?. Haz tu comentario. Has llegit el llibre o t'agradaria llegir-lo ?. Fes el teu comentari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario